imvira-eng

AI-teknologiaan perustuva pilvipalvelu, joka nopeuttaa
 yrityksen digitaalisia liiketoimintaprosesseja helpottamalla ja automatisoimalla keskinäistä yhteistyötä.

Erinomainen työkalu kasvuyrityksille, jotka haluavat “tehdä uberit” ja haastaa dinosaurukset!

Tutustu Digitaaliseen Assistenttiin»

Katso miten Powermemon digitaalinen avustaja auttaa sinua onnistumaan liiketoiminnassasi.

Powermemolla johdat organisaatiosi ketterästi tuloksiin

Johtamalla liiketoimintaasi verkostojen avulla, pidät yrityksen taseen kunnossa. Powermemoa käytetään kaikissa liiketoiminnan kriittisissä kohdissa. Valitse, millä alueella sinun yrityksesi tarvitsee uutta potkua.

 

Myynnin kasvattaminen Kasvun johtaminen Kumppaniverkon hallinta

Haluatko tietää lisää?

Liiketoiminnan hallintaan on saatavilla monia työkaluja. Katso mikä tekee Powermemosta ainutlaatuisen johtamisen työkalun and kuinka se eroaa muista vastaavista ratkaisuista.

Katso vertailu»

Powermemo yhdistää liiketoimintatiedot ja keskustelut yhtenäiseen työtilaan

Powermemo yhdistää liiketoimintatietosi yhtenäiseen verkkotyötilaan


Verkostojohtamisen tehokkaat työkalut

Powermemo sisältää verkostojohtamisen työkalut: strategiaan ja vuosikelloon liittyvät tehtävät, suojatut virtuaalityötilat sekä omaan että kumppaneiden käyttöön, johdon kojelauta ja mittaristot(Dashboard) sekä projektien hallintaan liittyvät toiminnot.

Älykäs integraattori

Älykäs integraattori yhdistää eri viestintäkanavissa – esimerkiksi sähköpostit, kalenterit, tiedostojärjestelmät, WhatsApp, Slack – tapahtuvan kommunikaation Powermemo-työkaluun samoin kuin tarvittavan liiketoimintatiedon ERP-järjestelmistä. Integraattori on kaksisuuntainen – se nappaa kiinni keskustelut mutta toisaalta myös ohjaa toimintaa kanavien kautta.

Lisää hyötyä ja tehoa nykyisistä työkaluistasi

Organisaatiosi ja kumppanisi voivat valita viestintäkanavan ja –tavan sen mukaisesti mikä tällä hetkellä on käytössä Päivittäisessä työssä ei tarvitse edes tietää, kuinka Powermemo toimii, koska viestintä tapahtuu valitun kanavan kautta ja Powermemo toimii älykkäänä “assistenttina” taustalla.


Finnish Patent and Registration Office have granted on 27 June 2016 intellectual property rights (IPR) no. 11296 for system and computer program product of Akselworks (Powermemo®) invention relating to dynamic collaboration system.

Use Powermemo for Running Global Management Board, Multi-Company Management, Supplier Networks, Reseller and Sub-contractor Management, Sales Agent Networks, Consultancy collaboration.

Mihin tarkoitukseen

  1. Myynnin kasvattaminen: jälleenmyyjät, agentit, kanavapartnerit, hajautettu myyntiorganisaatio
  2. Hankinnan ja ostopalveluiden tehostaminen: alihankkijat, palvelutoimittajat, partnerit ja päämiehet
  3. Kasvun/tehokkuuden hallinta: yrityksen sisäiset toiminnot, asiakas-ja kehitysprojektit, yritysportfoliot, rakennemuutokset
Powermemo is a cloud service for CEOs, Executive teams and business managers

Kenelle

Verkostoista vastaavat – myynti&markkinointi, osto-ja logistiikka, ICT, talous ja T&K sekä verkostoituneet liiketoimintayksiköt.

Why Choose Powermemo

Miksi Powermemo

Laita kumppaniverkostot pilveen ja säästä selvää rahaa ja aikaa! Organisaatiosi ja partnerisi voivat käyttää omia viestintä- ja toimistovälineitään sekä ERP-ratkaisuuksiaan ja Powermemo yhdistää ne älykkäästi verkostojohtamisen ratkaisuksi. Ei enää viestinnän kaaosta!