”Telemarkkinoinnin liiketoimintamme on todella nopeatempoista. Asiakkuuksien sekä projektien johtamisessa tarvitaan täydellistä läpinäkyvyyttä ja nopeita toimenpiteitä – siksi valitsimme Powermemon johtamisen työkaluksi.” Mikko Laakso, CEO, Gainer Oy

Johda yrityksesi kasvua ja yhteistyötä Powermemolla

Haluatko tehostaa käytännön johtamista yrityksessäsi tai yritysverkostoissa? Powermemo on helppokäyttöinen johtamisen pilvipalvelu, jolla lisäät läpinäkyvyyttä kaikilla johtamisen tasoilla – konsernissa, liiketoiminnoissa ja funktioissa. Powermemo keskittää tärkeän liiketoimintatiedon ja keskinäisen viestinnän turvalliseen digitaaliseen työtilaan hyödynnettäviksi ohjausnäkymiksi ja tarjoaa liiketoimintaa vauhdittavat työkalut.

Lataa esitys

Lataa tästä ilmainen esitys (PDF) ja kerro Powermemosta johtoryhmässäsi.

Powermemolla johtaminen näkyy
asiakkaillesi asti ja nostaa yrityksesi arvoa.

Powermemo

Virtuaalinen työtila johtoryhmille, hallituksille ja tiimeille

Powermemoon voit luoda älykkäitä virtuaalityötiloja, joissa on verkostojohtamisen työkalut, johdon kojelaudat ja mittaristot sekä työkalut tehtävien hallintaan ja jäsenneltyyn keskusteluun. Johtoryhmäläisillä, tiimeillä tai tytäryhtiöillä on suodatetut näkymät omiin tietoihinsa ja sinulla koko verkoston tilannenäkymä.

Powermemo

Aloita yhdestä johtoryhmästä ja laajenna koko organisaatioosi

Pilvipalveluna Powermemo skaalautuu tiimityökalusta aidoksi business-verkostojen hallintavälineeksi. Powermemo lisää läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta johtoryhmien työskentelyssä, hallitustyössä, yritysryppäiden hallinnassa ja kompleksisissa verkostoprojekteissa kuten yritysten rakennemuutosten toteutuksessa

Powermemo

Uskalla mitata myös johtamista ja yhteistyötä

Kun yleisluonteinen tavoitteiden asettaminen ei enää riitä. Powermemon avulla mittaat sekä työkokonaisuuksien edistymistä että ihmisten saavutuksia. Näet vastaansanomattomasti sen missä takkuaa, ja sen kuinka lupauksista pidetään kiinni. Johdon ohjaustaululla näet myös kuinka hyvin organisaatio työskentelee yhdessä.

Powermemo

Johdatko yritystäsi taulukkolaskentatyökalulla?

Vai ERP-järjestelmän raporteilla? Investoi kerrankin johtamiseen ja ota käyttöön juuri siihen kehitetty työkalu Powermemo. Ei yksittäisiä ”toimenpidelistoja” tai kuolleita muistioita, ei myöskään raskasta käyttäjähallintaa tai IT-yllätyskuluja. Yksinkertainen johtaminen on tehokkainta.

Powermemo

Laita koko orkesteri soimaan

Kun et enää voi leikata etkä kiristää yksittäisiä ruuveja liikaa. Powermemon kätevien verkosto-ominaisuuksien avulla kytket organisaatiosi muut tärkeät osat mukaan. Ohitat jäykät toimintojen ja prosessien väliset rajat liittämällä oikeat henkilöt eri organisaatioista yhteiseen työhön. Uudet asiat ja tehokkuus syntyvät rajapinnoissa, ei siiloissa!

Powermemo

Miten kehität johtamista?

Unelmat ja tahtotila ovat osa johtamista. Ne ovat kuitenkin vain lähtölaukauksia matkalle, joka edistyy vain todellisia askeleita ottamalla. Powermemo yhdistää käytännön johtamisen ja digitaaliset mahdollisuudet: Powermemon älykäs virtuaaliassistentti osaa yhdistää toimistotyökaluissa – esimerkiksi sähköposteissa – tapahtuvan keskustelun ja raportoi automaattisesti ihmisille toimenpiteitä vaativat kohteet. Saat mitattua fakta-tietoa, kuinka yhteistyö toimii.

 

Haluatko tietää lisää?

Mikko Laakso - Gainer Oy

Mikko Laakso, CEO, Gainer Oy


”Powermemolla läpinäkyvyyttä käytännön johtamiseen”.

”Liiketoimintamme on todella nopeatempoista eikä meidän asiakasvastuullisilla ole aikaa minkäänlaiseen tehottomuuteen. Heti ensimmäisten viikkojen aikana Powermemo jämäköitti myynnin ja asiakasprojektien hallintaa niin että kaikki tietävät mitä tehdään ja missä mennään. Läpinäkyvyys lisääntyi. Ja mikä tärkeintä, Powermemo otettiin käyttöön todella meidän tarpeita kuunnellen!”

Powermemolla johdat organisaatiosi ketterästi tuloksiin

Johtamalla liiketoimintaasi verkostojen avulla, pidät yrityksen taseen kunnossa. Powermemoa käytetään kaikissa liiketoiminnan kriittisissä kohdissa. Valitse, millä alueella sinun yrityksesi tarvitsee uutta potkua!