”Powermemo on ketterä työkalu toimittajien hallintaan. Yhteistyökokoukset ovat tehokkaita, koska yhteisesti sovitut asiat ovat heti työn alla ja automaattisessa seurannassa.” Hannu Siikaluoma, Director, ICT at Valmet Automotive

Powermemolla enemmän irti kumppani- ja toimittajaverkostoistasi

Powermemon avulla saat aivan uudenlaisen läpinäkyvyyden kumppaneidesi vastuulla oleviin töihin, projekteihin tai palvelukokonaisuuksiin. Powermemo on turvallinen johtamisen pilvipalvelu, joka keskittää liiketoimintasi tärkeän tiedon virtuaaliseen työtilaan ohjausnäkymäksi ja tarjoaa sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden toimintaa vauhdittavat tehokkaat työkalut.

Lataa esitys

Lataa tästä ilmainen esitys (PDF) ja kerro Powermemosta johtoryhmässäsi.

Ketterä toimittajaverkoston johtaminen + Powermemo =
Tuottavuusloikka tulevaisuuteen

Powermemo

Virtuaalinen työtila sinulle ja kumppaneillesi

Powermemoon voit luoda sekä omaan että kumppaneiden käyttöön virtuaalityötiloja, joissa on verkostojohtamisen työkalut, johdon kojelaudat ja mittaristot sekä työkalut tehtävien hallintaan ja jäsenneltyyn keskusteluun. Kumppaneilla on suodatetut näkymät omiin tietoihinsa ja sinulla koko verkoston tilannenäkymä.

Powermemo

Hallitset isompia ja haastavampia yhteistyöverkostoja

Powermemo skaalautuu helposti tuhansien tuotteiden, palveluiden, toimitusten ja alihankkijoiden työkaluksi. Kun johdat kumppaniverkostoa Powermemon avulla, saat yhteistyöhankkeiden statustiedon lisäksi aivan uudenlaisen näkyvyyden meneillään oleviin töihin – ja myös ihmisten aikaansaannoksiin.

Powermemo

Lisäät toiminnan tehokkuutta ja palveluhankinnan tuottavuutta

Älä tee kumppaneiden takia turhaa hallintotyötä. Powermemo yhdistää älykkäästi sekä ERP:ien liiketoimintatiedot että kommunikaatiovälineet kuten tiedostot, kalenterit ja sähköpostit omiin ja kumppaneiden virtuaalityötiloihin.

Powermemo

Jäykät yritysratkaisut ovat historiaa

Saat enemmän aikaan vähemmällä, kun laitat kumppanit pilveen. Ei raskasta käyttäjähallintaa, ei IT-yllätyskuluja. Ota heti käyttöön muutamalla partnerilla ja skaalaa nopeasti koko verkostoon.

Powermemo

Käytät kaikkia organisaatiosi resursseja tehokkaammin

Powermemon kätevien verkosto-ominaisuuksien avulla kytket organisaatiosi muut tärkeät osat mukaan. Ohitat jäykät toimintojen ja prosessien väliset rajat ottamalla mukaan vaikkapa taloushallinnon, asiakaspalvelun tai tuotekehityksen edustajat. Ylös ja sivulle raportointi häviää.

Powermemo

Kehität kumppanityötä uusiin haasteisiin

Älykäs virtuaaliassistentti osaa yhdistää toimistotyökaluissa – esimerkiksi sähköposteissa – tapahtuvan keskustelun ja raportoi automaattisesti ihmisille toimenpiteitä vaativat kohteet. Saat mitattua fakta-tietoa kuinka yhteistyö toimii.

 

Haluatko tietää lisää?

Hannu Siikaluoma, Valmet Automotive

Hannu Siikaluoma, Director, ICT at Valmet Automotive


Powermemolla saamme enemmän irti yhteistyöpalavereista.

”Powermemo on ketterä työkalu toimittajien hallintaan. Yhteistyökokoukset ovat tehokkaita, koska yhteisesti sovitut asiat ovat heti työn alla ja automaattisessa seurannassa.”

Powermemolla johdat organisaatiosi ketterästi tuloksiin

Johtamalla liiketoimintaasi verkostojen avulla, pidät yrityksen taseen kunnossa. Powermemoa käytetään kaikissa liiketoiminnan kriittisissä kohdissa. Valitse, millä alueella sinun yrityksesi tarvitsee uutta potkua.