Powermemo-VIRA™ (Virtual Assistant)on tekoälyyn  perustuva pilvipalvelu projekteille ja kumppaniverkostoille, joissa eri osapuolet toimivat yrityksen ulkopuolelta ja/tai yrityksen eri osastoilta käsin. Tyypillisiä hankkeita ovat esimerkiksi asiakasohjautuva tuotekehitys tai horisontaaliset ja verkostomaiset kehitysprojektit.. Erinomainen työkalu kasvuyrityksille, jotka haastavat toimialansa dinosaurukset.

Powermemo-VIRA™:n hyöty on siinä, että se kykenee käsittelemään yhteistyöhön ja tavoitteisiin liittyviä valtavia tietomääriä (Big Data), ja lyhentämään merkittävästi läpimenoaikoja yhteistyötä parantamalla. Toinen – ehkäpä vieläkin tärkeämpi – hyöty on siinä, että ihmiset käyttävät Powermemo-VIRA™:aa vain sähköpostilla ja näin vapautuvat järjestelmien/appien käytöstä!

PM-VIRA-2-suomi.001

Powermemo koostuu älykkäistä digitaalisista huoneista, joita voidaan käyttää mitä erilaisimpiin tarkoituksiin: ne voivat olla projektihuoneita, alihankkijoiden tiloja tai vaikkapa johtoryhmätiloja. Yhteiseen huoneeseen kutsutut ihmiset työskentelevät keskenään – tehtävien, projektien, tiedostojen, sähköpostien jne. kautta – ja koko ajan älykäs VIRA™ seuraa, mitä huoneissa tapahtuu. VIRA™ tunnistaa tulevat tärkeät päivämäärät mutta myös tallentaa historiatietoa, jonka perusteella se muodostaa profiileja digitaalisesta käyttäytymisestä. Taustalla on mm. Turun Yliopiston kanssa kehitetty malli, josta on Patentti- ja Rekisterihallituksen myöntämä IPR.

PM-VIRA-3.14-suomi.001
Powermemo on rakennettu aidosti modulaariseksi. Voit käyttää sitä tiettyyn kohdennettuun tarpeeseen tai vaikkapa toimintojen ohjaamiseen yhteistyöverkostoissa. Powermemo VIRA™ kerää reaaliaikaisesti tietoa sähköposteista, liitetiedostoista ja vaikkapa projektien tilanteesta.

PM-VIRA-4y-suomi.001

Et saa enää ihmisiä helposti käyttämään uusia tai yhteisiä työkaluja – varsinkin jos he ovat asiakkaita tai tärkeitä kumppaneita. Powermemo kytkeytyy mm. Microsoftin O365-tuoteperheeseen ja mikä parasta, asiakas voi käyttää pelkästään sähköpostiaan ja silti sinulla on tiedot ja keskustelut järjestyksessä.

PM-VIRA-3x-suomi.001

Powermemo VIRA™:lle voi lähettää ohjeita ja pyyntöjä esimerkiksi sähköpostitse, joita VIRA™ suorittaa kuin todellinen tiimisi jäsen. VIRA™ kuitenkin näkee kaikkien osapuolten tilanteen ja sen perusteella se voi tehdä analyysejä tai esittää ehdotuksia toimenpiteistä.  VIRA™ hyödyntää arkkitehtuurissaan Amazonin ja IBM Watsonin tekoälymoottoreita.

PM-VIRA-5x-suomi.001

Powermemo-VIRA™:n hyöty on siinä, että sen avulla edistetään asioita tässä ja nyt.  VIRA™ ymmärtää historian ja tietää tulevaisuuden suunnitelmat mutta ainoa tapa, jolla yhteistyötä parannetaan ja läpimenoaikoja lyhennetään, on toimenpiteet jotka tehdään nyt. VIRA™:n kanssa keskustellaan silloin kuin on tarve ja se puuttuu asioihin kun se ennakoi tärkeää tapahtuvaksi.

VIRA™:n avulla monimutkaisten asioiden käsittely nopeutuu huomattavasti, koska se ymmärtää sekä asioiden välisiä yhteyksiä että ihmisten keskinäistä vuorovaikutusta.

PM-VIRA-7-suomi.001

Ja mikä parasta, Powermemo-VIRA™:n avulla pienikin tiimi kykenee hallitsemaan erittäin suuria kokonaisuuksia uskomattoman helposti!

PM-VIRA-8x-suomi.001

Kokeile Powermemo-VIRA™:aa omassa organisaatiossa! 3 kuukauden kokeiluhankkeessa näet itse, kuinka VIRA toimii käytännössä ja kuinka VIRA™ kuuntelee ja tajuaa myös teidän yhtiön käytäntöjä.

1. Varaa tästä aika 20 min video-tapaamiseen asiantuntijamme kanssa. Esitämme palvelun ja kerromme hankkeistamme!
2. Jos haluat lähettää viestin meille, niin tee se tästä!