”Oma myyntiorganisaatiomme yhdessä myyntiagenttien kanssa toimii maailmanlaajuisesti yli 70 maassa. Powermemo on todella tehokas myynnin ohjauksen työkalu”. Christer Nordman, Pankaboard Oy

Powermemolla parempaa tulosta myyntiverkostosta

Powermemon avulla ohjaat myyntiverkostosi toimintaa ja saavutat myynnin tavoitteesi nopeammin. Powermemo on turvallinen johtamisen pilvipalvelu, joka keskittää liiketoimintasi tärkeän tiedon virtuaaliseen työtilaan ohjausnäkymäksi ja tarjoaa sisäisten ja ulkoisten kumppaneittesi toimintaa vauhdittavat tehokkaat työkalut.

Lataa esitys

Lataa tästä ilmainen esitys (PDF) ja kerro Powermemosta johtoryhmässäsi.

Ketterä myynnin johtaminen + Powermemo =
Etulyöntiasema tiukassa kilpailussa

Powermemo

Virtuaalinen työtila myyntiverkostollesi

Powermemoon voit luoda sekä omaan että kumppaneittesi käyttöön suojattuja virtuaalityötiloja, joissa on käytössä verkostojohtamisen työkalut, johdon kojelauta ja mittaristot sekä projektien hallintaan liittyvät toiminnot.

Powermemo

Hallitset isompia ja haastavampia kokonaisuuksia

Powermemo skaalautuu helposti tuhansien tuotteiden, palveluiden ja asiakasprojektien työkaluksi. Kun johdat myyntiverkostoasi Powermemolla, niin myyntiraportoinnin lisäksi ohjaat myös ihmisiä.

Powermemo

Saavutat myynnin tavoitteet nopeammin

Kun pelkkä CRM on liian jäykkä tai ei riitä. Voit liittää Powermemoon liiketoimintasi tietoa eri järjestelmistä yhteen selkeään näkymään josta näet mitä tapahtuu ja minne ollaan menossa.

Powermemo

Saat enemmän aikaan vähemmällä

Powermemolla teet myös asiakas- ja myyntialuekohtaisen strategisen suunnittelun ja voit seurata korjaavien toimenpiteiden vaikuttavuutta jopa päivittäisen myynnin edistymiseen.

Powermemo

Myyntiorganisaatio toimii paremmin yhdessä

Powermemon kätevien verkosto-ominaisuuksien avulla yhdistät myyntiverkoston myös asiakaspalveluun, tuotekehitykseen tai vaikkapa logistiikkaan. Näin saat koko yrityksesi voimat ohjattua saumattomasti yhteiseen tavoitteeseen

Powermemo

Kehität verkostoasi uusiin haasteisiin

Älykäs virtuaaliassistentti osaa yhdistää toimistotyökaluissa – esimerkiksi sähköposteissa – tapahtuvan keskustelun ja raportoi automaattisesti ihmisille toimenpiteitä vaativat kohteet. Myynti voi keskittyä tärkeimpään: asiakkaisiin ja palveluun

 

Haluatko tietää lisää?

Christer Nordman, Pankaboard

Christer Nordman, Pankaboard Oy


”Ohjaamme Powermemolla kansainvälistä myyntiverkostoamme, joka toimii 70 maassa.”

”Meillä vuosittain 400 asiakasohjautuvaa myyntiprojektia, joihin osallistuu oma myyntimme, paikalliset myyntiagentit, asiakaspalvelu ja tuotekehitys. Olemme käyttäneet Powermemoa jo 2 vuotta ja laajentaneet sen käyttöä myös tuotekehitysverkostoihin ja laadunhallintaan.”

Powermemolla johdat organisaatiosi ketterästi tuloksiin

Johtamalla liiketoimintaasi verkostojen avulla, pidät yrityksen taseen kunnossa. Powermemoa käytetään kaikissa liiketoiminnan kriittisissä kohdissa. Valitse, millä alueella sinun yrityksesi tarvitsee uutta potkua!