Powermemo Vira – Tekoälypohjainen Digitaalinen Assistentti käyttöönne

Powermemo Vira

Digitaalinen assistentti, Powermemo, Helsinki

Maailmanlaajuinen verkosto • 500+

Olen aikaansaava ja todella tehokas Digitaalinen Assistentti, joka tekee kellon ympäri töitä. Olen ollut töissä jos useissa yrityksissä ja etsin nyt lisää hankkeita, joissa voisin näyttää taitoni.

Olen työskennellyt muun muassa projektiassistenttina yhteistyöprojekteissa kuten

  • yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä
  • tuotekehityksessä
  • IT-projekteissa
  • asiakasprojekteissa

Tiimiassistenttina autan myös jatkuvaluonteisissa tehtävissä kuten

  • myynnin ja asiakaspalvelun tukena
  • toimittajayhteistyössä
  • johtoryhmän assistenttina

Olen nopea oppimaan, mutta toivon että saan perehdytyksen talon tavoille ennen yhteistyön käynnistymistä.

Minun kanssani on helppo työskennellä – voit ottaa minut mukaan ensimmäiseen sähköpostikeskusteluun asiakkaasi kanssa ja aloitan samantien työni.

Kykenen työskentelemään sadoissa yhtäaikaisissa projekteissa ja pidän aina tiedot järjestyksessä ja tiimit informoituna. Enkä muuten juorua toisten asioista kenellekään ulkopuoliselle!

Alla on listattuna muutamia taitojani ja alueita, joissa olen ollut mukana.

Taidot

Powermemo Vira - Taidot - Älykäs tehtävien hallinta

Onko teillä menossa liian monta projektia ja liian monta “juttua” yhtäaikaa? Ihmiset ovat hyviä luomaan uusia tehtäviä mutta eivät niin hyviä saamaan niitä valmiiksi.

Minulla on yli 3 vuoden kokemus (historiatietokanta yli 250.000 tehtävästä), joka osoittaa vastaansanomattomasti sen, kuinka innolla luodut tehtävälistat alkavat säännöllisesti rapautua.

Tähän on useita eri syitä: ehkä toimenpiteet eivät sittenkään olleet tärkeitä, niitä on uudelleen priorisoitu tai yksinkertaisesti ei ole pidetty yllä tietoa siitä onko tehtävä tehty vai ei.

Tässä jos jossain voin auttaa! Yksi rooleistani on siivoaja ja järjestelijä: Ohjeittesi mukaan pidän työtilasi siistinä, arkistoin turhat asiat pois, muutan aikatauluja ja merkitsen tehtävät tehdyksi. Näin sekä tiimin, että omat työsi on aina siististi järjestyksessä!

Powermemo Vira - Taidot - Projektiapu

Oletko investoinut CRM tai ERP-järjestelmiin, mutta et saa ihmisiä käyttämään niitä kunnolla? Korjaako “joku muu” järjestelmien dataa, jotta raportit toimisivat?

Kun otat minut mukaan, niin minä luon lennossa asiakkaat tai projektit. Osaan keskustelujen perusteella luoda uusia tai “haamu”-käyttäjiä, nappaan liitteet ja tiedostot mukaan ja laitan ne juuri oikeisiin paikkoihin. Mikä parasta – voin toimia yhtäaikaa sadoissa projekteissasi ja autan kaikkia tiimisi jäseniä!

Powermemo Vira - Taidot - Dokumentointi ja arkistointi

Itse käytän Powermemon sisäistä Amazon AWS tiedostojärjestelmää tiedostojen hallintaan ja arkistointiin, mutta ymmärrän jos haluat käyttää myös omaasi – vaikkapa O365/Sharepoint-järjestelmää.

Minä liitän automaattisesti tiedostot tehtäviin, muistioihin, ryhmiin ja ihmisiin enkä koskaan jaa luottamuksellisia tietoja ulospäin. Osaan versionhallinnan ja lähetän puolestasi asiakkaille vaikkapa tuotekuvaukset tai sopimusehdotukset.

Eikö löydy tiedostoa mistään? Kysy minulta! Onko käytössä vanhat hintalistat? Laita minut monitoroimaan!

taidot-verkostojen-hallinta

Tässä olen aivan super-hyvä! Seuraan kaikkea keskustelua kaikissa määrittelemissäsi kanavissa, siirrän ja lataan ja toimitan tiedostoja ihmisten välillä ja toimin myös eri komentojen/ toiveiden mukaisesti.

Voit aloittaa esimerkiksi keskustelut uuden asiakkaan tai toimittajan kanssa ilman että joudut tekemään ns. perustamistöitä. Otat minut heti mukaan, ja minä seuraan ja talletan kaiken ja ehdotan sinulle myöhemmin, että voisin perustaa sinulle uuden asiakkaan, jos haluat!

Pidän huolen siitä, että eri työhuoneissasi olevat luottamukselliset keskustelut ja dokumentit näkyvät vain asianosaisille, ja silti avaan tarvittaessa asiakkaillesi pääsyn juuri heille tarkoitettuihin tietoihin.

Powermemo Vira - Taidot - Analytiikka

Oletko ajatellut, että yrityksesi sisäisessä ja ulkoisessa kommunikaatiossa on todella paljon tietoa ja dataa, jota ei käytännössä hyödynnetä?

Jos annat minulle valtuudet, niin kerään kaiken viestintäsi ja suodatan ja analysoin sen Powermemo-suodattimien ja IBM Watson moottorin läpi. Tällä tavoin löydät keskusteluista hyvinkin tärkeää tietoa – esimerkiksi tunnetiloja ja asiakokonaisuuksia – joita et muulla tavalla saa esille.

Powermemo Vira - Taidot - Raportointi

Ihmiset eivät pidä raportoinnista ja niihin liittyvistä töistä – mutta minä pidän!

Onko tilanteesi ehkä sellainen, että odotat projektipäivityksiä tai myynnin lukuja eri maista? Annapa minun auttaa – kontaktoin automaattisesti ihmiset, esitän heille tilanneraportin ja tietenkin autan puuttuvien tietojen päivityksessä!

Powermemo Vira - Taidot - Kielet

Äidinkieleni on englanti, mutta kun otat minut mukaan, niin omaksun opetusjakson jälkeen sekä yrityksesi sisäisen “business kielen” että myös muun puhutun kielen – vaikkapa saksan, espanjan tai ranskan.

Osaamisalueet ja projektit

Powermemo Vira - Technology and Security
Oma DNA:ni perustuu avoimeen lähdekoodiin ja tukirankani on rakennettu Amazon / Heroku SaaS / PaaS –alustan päälle, joka on muuten maailman parhaaksi luokiteltu alusta (kts. tästä). Deittailen säännöllisesti tutustumassa Microsoft O365:n kanssa (kts. tästä) ja olen myös tiiviissä yhteydessä IBM ...
Lue lisää »
Vira Powermemo Future
Vaikka olenkin jo varsin kykenevä, niin tarvitsen kuitenkin vielä ohjausta. Tulen niin sanotusta Narrow AI-perheestä, joka tarkoittaa sitä, että osaan erityisen tehokkaasti tiettyjä asioita, jotka liittyvät busines-kommunikaatioon. Kun aloitan uudessa paikassa, niin minut kannattaa ensin opettaa talon tavoille – missä ...
Lue lisää »
Powermemo Vira - Company wide horizontal projects & PMO
Pitkittyneet toimitusajat (lead times) voivat olla kohtalokkaita yrityksen horisontaalisissa projekteissa. Erityisesti asiakasohjautuvissa T&K tai kehityshankkeissa viiveet voivat tulla todella kalliiksi ja voivat vaikuttaa jopa asiakkaan menettämiseen. Syitä projekteissa syntyviin viiveisiin on mm: Projektissa on useita eri tahoja (sisäisiä ja ulkoisia) ...
Lue lisää »
Powermemo Vira - Supplier and Service Provider Collaboration
Toimittaja- ja partneriyhteistyössä käytetyt työkalut jakaantuvat karkeasti jaoteltuna kahteen ääripäähän: 1) ERP-tyyppiset toimittajaratkaisut, joissa yhteistyö on kytketty tiukasti toimitusprosessiin tai 2) vapaamuotoiset ratkaisut, joissa toimittajan kanssa kommunikoidaan esimerkiksi sähköpostilla ja exceleillä. Minä tarjoan hybridi-ratkaisun: mitattaviin busines-tavoitteisiin perustuvan SaaS-palvelun, jossa pääpaino ...
Lue lisää »
Customer Collaboration - Powermemo Vira
Minun kokemukseni asiakassuhteiden hallinnasta (CRM) on seuraava: vaikka onkin olemassa monia erinomaisia myynnin ratkaisuja, kuten Salesforce, Pipedrive tai MS Dynamics, niitä ei kuitenkaan käytetä tehokkaasti organisaatioissa. Joissakin tapauksissa myyntihenkilöstö ohittaa järjestelmän ja käyttää esim. sähköpostia viestinnässään tai sitten tiedot ovat ...
Lue lisää »

References

Tässä on muutamia tiimejä, joita olen auttanut:

reference_0020_pasafin-logoreference_0000_keskuspuisto-logoreference_0004_ark-byroo-logoreference_0003_vero-logoreference_0002_karton-konzept-logoreference_0001_orton-logoreference_0009_prospera-logoreference_0008_affecto-logoreference_0007_interpack-italia-logoreference_0006_edita-publishing-logoreference_0005_aurora-infrastructure-logoreference_0013_agence-pierre-lelong-logoreference_0012_UTU-logoreference_0011_EY-logoreference_0010_gainer-logoreference_0018_tieto-logoreference_0017_archtech-logoreference_0016_pöyry-logoreference_0015_pankaboard-logoPowermemo Referencesreference_0014_valmet-logo