Miksi Powermemo?

Powermemoa kehittää huippujoukko (20) liiketoiminnan, myynnin, markkinoinnin ja IT-alan ammattilaisia 4 yhtiössä.

Kiskolabs Oy: Powermemo tuotekehitys ja asiakasprojektit
Straightlines Corporation Ltd: Liiketoiminnan kehitys
Akselworks Oy: Brandit ja IPR:t
StartupWiseGuys: Kiihdyttämö ja kansainväliset yhteydet

Powermemo ei ole vain IT-ratkaisu. Kun aloitimme, loimme ensin mallin, joka yhdistää yritysten/ihmisten välisen kommunikaation tavoiteohjautuvaan ja mitattavissa olevaan liiketoimintajohtamiseen. Tämä erottaa meidät kaikista muista vastaavan alueen palvelutarjoajista, jotka on rakennettu joko IT-teknisistä lähtökohdista tai jotka ovat sekalainen joukko irrallisia, huonosti yhteensopivia ohjelmistoja.

(Finnish Patent and Registration Office have granted on 27 June 2016 intellectual property rights (IPR) no. 11296 for system and computer program product of Akselworks (Powermemo®) invention relating to dynamic collaboration system.)

Asiakashankkeet suunnitellaan ja toteutetaan aina liiketoiminnan ja johtamisen tarpeista lähtien. Otamme “hyllystä” jo valmiita toiminnallisuuksia ja/tai räätälöimme pilvipalvelun tarpeiden mukaan. Asiakas saa aina parhaan ja sopivimman ratkaisun.

Hyödyt:

  • Me ymmärrämme liiketoiminnan, prosessien ja ketterän johtamisen menetelmät ja kuinka niitä sovelletaan todella tehokkaasti haastavissakin hankkeissa
  • Powermemo on aito pilvipalvelu, joka on modulaarinen, nopeasti skaalautuva ja kokonaiskustannuksiltaan huomattavasti edullisempi kuin perinteiset IT-järjestelmät
  • Teknologiaosaamisemme on ehdotonta huippua. Perustuotteemme Powermemo on rakennettu avoimen arkkitehtuurin periaatteilla käyttäen modernimpia menetelmiä, työkaluja ja standardeja (Amazon Heroku, Ruby&Rails, Java-script, PostgreSQL). Tämän lisäksi integroidumme nopeasti asiakkaidemme ympäristöihin – kuten esimerkiksi MS, SAP tai Google. Näin turvataan jo tehtyjen investointien mutta myös tulevien teknologioiden hyödyntäminen
  • Maailmanlaajuisesti standardoitu kehitys ja toteutusympäristömme mahdollistaa myös erittäin tehokkaan resurssien käytön. Käytännössä kehitysresurssimme ovat liki rajattomat.

Tapamme työskennellä on samanlainen kuin mitä tarjoamme asiakkaillemme – arvostamme yhteistyön läpinäkyvyyttä, luottamusta sekä tuloksellista toimintaa.

Olemme Microsoft teknologia partneri, Amazon AWS partneri ja IBM Watson partneri.

Jos sinua kiinnostaa olla osana kasvavaa joukkoamme, klikkaa tähän. Siitä se alkaa.

 

Akselworks Oy - Company Logo

Powermemo on Akselworks Oy:n omistama tavaramerkki.