Yritys ja ihmiset

Powermemo-verkostossa työskentelee huippujoukko liiketoiminnan ammattilaisia, konsultteja, myynnin ja markkinoinnin osaajia sekä teknologiaosaajia.

Meillä on useimmilla 10-20 vuoden kokemus liiketoiminnan, metodologioiden ja tuotteiden kehittämisestä ja johtamishankkeiden onnistuneista toteutuksista

Johtamisjärjestelmät ja johtamisen työkalut
Liiketoimintaverkostojen kehittäminen
Digitalisointi- ja Big Data hankkeet
Prosessien kehittäminen ja tehostamisohjelmat
Liiketoiminnan KPI-hankkeet
Globaalit prosessi- ja ICT hankkeet
Johtoryhmien toiminnan kehittäminen

Teknologiaosaamisemme on ehdotonta huippua. Perustuotteemme Powermemo on rakennettu avoimen arkkitehtuurin periaatteilla käyttäen modernimpia menetelmiä, työkaluja ja standardeja. Tämän lisäksi integroidumme nopeasti asiakkaidemme ympäristöihin – kuten esimerkiksi MS, SAP tai Google.

Tapamme työskennellä on samanlainen kuin mitä tarjoamme asiakkaillemme – arvostamme yhteistyön läpinäkyvyyttä, luottamusta sekä tuloksellista toimintaa.

Powermemon liiketoiminta aloitettiin 2011, josta tuotekehitystoiminta siirrettiin 08/2015 kolmen omistajan – Straightlines Corporation Oy, StartupWiseGuys ja Kiskolabs Oy – muodostamaan kehitysyhtiöön Akselworks Oy. Olemme myös TEKES ja EU (European Regional Development Fund) ohjelmassa.

Kumppaniyhtiöt

Kiskolabs Oy: Web- ja mobiilikehitys
StartupWiseGuys: Startup Acceleration
Straightlines Corporation: Johtamisen konsultointi
TEKES: Rahoitus

Jos sinua kiinnostaa olla osana kasvavaa joukkoamme, klikkaa tähän. Siitä se alkaa.

 

Akselworks Oy - Company Logo

Powermemo on Akselworks Oy:n omistama tavaramerkki.